در همین راستا محققان در یک مطالعه آینده نگر که نتایج آن به تازگی در مجله American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است عادات غذایی 171940 زن 55-25 ساله را طی 3 دهه مورد مطالعه قرار دادند. هدف از انجام این مطالعه پاسخ به این سوال بود که آیا دریافت مداوم فلاونوئیدهای مختلف می تواند خطر سرطان اپیتلیال تخمدان را کاهش دهد. به منظور بررسی دریافت غذایی شرکت کنندگان محققان از پرسشنامه بسامد خوراک اعتبارسنجی شده که هر 4 سال یکبار جمع آوری می شد، استفاده کردند. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که منابع اصلی دریافت فلاونول ها چای سیاه(31%)، پیاز(20%) و سیب بود، در حالی که منابع اصلی دریافت فلاونن ها مرکبات(36%، 27% از دریافت پرتقال) و آبمیوه ها(63%، 54% از آب پرتقال) بود. در طول 22-16 سال پیگیری، به گفته محققان بروز 723 مورد سرطان تخمدان تائید شد. نتایج نشان داد که خطر بروز سرطان اپیتلیال تخمدان در شرکت کنندگانی که بیشترین میزان فلاونول و فلاونن را دریافت می کردند نسبت به افرادی که کمترین میزان را دریافت می کردند، کمتر بود. به طوریکه مصرف 2 لیوان چای سیاه در روز با کاهش خطر سرطان تخمدان به میزان 31% مرتبط بود.
افزایش وزن پس از رژیم
- Written by مشاور تغذیه
- Category: دانستنی های تغذیه ای
لپتین یک هورمون بازدارنده طبیعی اشتهاست که از سلولهای چربی بدن ترشح میشود. کشف این هورمون هیجانی را در دهه 90 میلادی ایجاد کرد. آن زمان محققان در مطالعاتی که روی موش انجام دادند دریافتند لپتین باعث کنترل اشتهای موش گردیده، لذا موش وزن کم میکند. اما این پدیده ندرتا در انسان اتفاق میافتد.
کاهش خطر سرطان تخمدان با مصرف چای سیاه و مرکبات
- Written by ( کارشناس تغذیه )
- Category: دانستنی های تغذیه ای
با سردرد های ماه رمضان چه کنیم؟
- Written by مشاور تغذیه
- Category: دانستنی های تغذیه ای
رمضان زمان آرامش و رفتن به فضایی روحانی است، اما سردرد ناشی از روزه داری میتواند فضای این ماه را برای بعضی خراب کند، بیاموزیم چگونه این مشکل را حل کنیم. بسیاری از افراد در ماه رمضان ممکن است دچار سردردهای خفیف یا متوسط شوند که ناشی از عواملی مانند هیپوگلیسمی، کم شدن کافئین، تغییر در الگوی خواب و استرس روزه گرفتن است. در یک مطالعه ی چهار ماهه که در دانشگاه مالایا انجام شد ( دو ماه قبل از ماه رمضان و یک ماه بعد از آن ) ۸۳ نفر شدت و تعداد دفعات سردرد های خود را ثبت کردند. از این مطالعه نتیجه گرفته شد که ۴۸% از افراد مورد مطالعه در ماه مبارک رمضان بیشتر احساس سردرد دارند. سردرد اغلب بعد از ظهر و یا غروب درست قبل از باز کردن روزه اتفاق می افتد. شدت سردرد معمولا با گذشت روزهای روزه داری افزایش میابد. معمولا کسانی که در روزهای دیگر سال نیز تجربه ی سردرد را دارند بیشتر در خطر سردرد در ماه رمضان قرار دارند، اما کسانی هم هستند که سابقه ی سردرد یا میگرن ندارند اما در این ماه دچار سردرد میشوند. خبر خوب این است که راهکاری وجود دارد تا این سردردها را بدون شکستن روزه ی خود مدیریت کنید. ما شما را در این مسیر یاری خواهیم کرد تا با شادابی و نشاط به انجام فرایض در ماه مبارک رمضان بپردازید.
معرفی کتاب
- Written by انتشارات همگام با هستی
- Category: دانستنی های تغذیه ای
کتاب های زیر گزیده ای از تالیفات ارزشمند استاد احمد محمدزاده در زمینه تغذیه و گیاهان دارویی می باشد.
جهت تهیه کتب می توانید از طریق فرم نظرات پایین صفحه اقدام نمایید.
تاریخچه، منافع و مضرات قهوه و چای | |
نام اثر: |
قهوه و چای |
تالیف: |
احمد محمدزاده |
نام اثر: |
گیاهان دارویی به انضمام طب النبی |
تالیف: |
احمد محمدزاده |
نام اثر: |
دو میوه مقدس (تین و زیتون) |
تالیف: |
احمد محمدزاده |
نام اثر: |
میوه های بهشتی |
تالیف: |
احمد محمدزاده |