در همین راستا محققان در یک مطالعه آینده نگر که نتایج آن به تازگی در مجله American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است عادات غذایی 171940 زن 55-25 ساله را طی 3 دهه مورد مطالعه قرار دادند. هدف از انجام این مطالعه پاسخ به این سوال بود که آیا دریافت مداوم فلاونوئیدهای مختلف می تواند خطر سرطان اپیتلیال تخمدان را کاهش دهد. به منظور بررسی دریافت غذایی شرکت کنندگان محققان از پرسشنامه بسامد خوراک اعتبارسنجی شده که هر 4 سال یکبار جمع آوری می شد، استفاده کردند. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که منابع اصلی دریافت فلاونول ها چای سیاه(31%)، پیاز(20%) و سیب بود، در حالی که منابع اصلی دریافت فلاونن ها مرکبات(36%، 27% از دریافت پرتقال) و آبمیوه ها(63%، 54% از آب پرتقال) بود. در طول 22-16 سال پیگیری، به گفته محققان بروز 723 مورد سرطان تخمدان تائید شد. نتایج نشان داد که خطر بروز سرطان اپیتلیال تخمدان در شرکت کنندگانی که بیشترین میزان فلاونول و فلاونن را دریافت می کردند نسبت به افرادی که کمترین میزان را دریافت می کردند، کمتر بود. به طوریکه مصرف 2 لیوان چای سیاه در روز با کاهش خطر سرطان تخمدان به میزان 31% مرتبط بود.
کاهش خطر سرطان تخمدان با مصرف چای سیاه و مرکبات
- Written by ( کارشناس تغذیه )
- Category: دانستنی های تغذیه ای

ارتباط ویتامین D با افسردگی در زنان مبتلا به اضافه وزن
- Written by ( کارشناس تغذیه )
- Category: دانستنی های تغذیه ای
به گفته محققان وضعیت هورمونی بدن می تواند 21 درصد زنانی را که در سنین باروری قرار دارند تحت تاثیر قرار دهد و این امر می تواند با طیف گسترده ای از عوارض مرتبط با باروری، متابولیسم بدن و وضعیت روحی و روانی در ارتباط باشد. افسردگی، اضطراب و التهاب از جمله عوارض جانبی شایعی هستند که زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) تجربه می کنند. التهاب می تواند بر روی خلق و خو اثر گذارد. مطالعات نشان داده اند که کمبود ویتامین D با اختلالات خلق و خو و التهاب در جمعیت عمومی مرتبط است. اما این ارتباط در زنان مبتلا به PCOS بررسی نشده است.