کویتیشن
- Written by انفورماتیک
- Category: دانستنی های تغذیه ای
دستگاه کویتیشن با تولید امواج اولتراسونیک که فرکانس پایین و شدت بالایی دارند( 20 تا 40 کیلو هرتز)، در بافت چربی لرزش ایجاد میکند و با ایجاد فشار در این بافت حبابهایی در بین سلولهای چربی ایجاد میکند. فشار ناشی از حبابهای ایجاد شده و نیز لرزش، باعث پاره شدن غشای سلولهای چربی شده و نهایتاً منجر میشود که چربی آزاد شده از طریق سیستم لنفای بدن دفع شود. بافت چربی در مقابل لرزش ایجادشده از طریق دستگاه نمیتواند مقاومت کند و متلاشی میشود. از آنجا که امواج اولترا سوند بر روی آب سلول های چربی تاثیر می گذارد مصرف آب فراوان قبل از استفاده از روش کویتیشن به تاثیر بیشتر کمک کرده و بعلاوه حرکت چربی برای متابولیسم و دفع تسهیل می شود.
جشنواره تابستانه 1398(منقضی شده)
- Written by اخبار سایت
- Category: دانستنی های تغذیه ای
جشنواره تابستانه حذف موهای زائد (1398)
40% تخفیف برای 10 نفر (پک دوگانه)
مهلت ثبت نام:
منقضی شده
سیستم رزرو نوبت بدون انتظار
- Written by رایانه
- Category: دانستنی های تغذیه ای
در روزهای شنبه تا چهارشنبه با فشردگی نوبت ها مواجه هستیم.
پیشنهاد می کنیم آن دسته از همراهانی که به دلیل مشغله کاری یا هر دلیل دیگر می خواهند دقیقا در تایم تعیین شده و بدون تاخیر و اتلاف زمان ویزیت شوند، از طریق لینک زیر نسبت به رزرو نوبت بدون انتظار برای روز های پنجشنبه، اقدام نمایند.
سندروم روده تحریک پذیر (IBS)
- Written by مشاور تغذیه و رژیم درمانی تخصصی
- Category: دانستنی های تغذیه ای
سندرم روده تحریکپذیر (IBS) نوعی بیماری است که بر دستگاه گوارش اثر میگذارد. این بیماری در 7 تا 21 درصد افراد مشاهده شده و علائم آن عبارتند از: درد شکم، نفخ، یبوست، اسهال و هر نوع تغییر در حرکات روده.
برخی از انواع چایها که ممکن است برای مبتلایان به IBS مفید باشند، عبارتند از:
1- نعناع
نتایج تحقیقات نشان داده که نعناع شدت درد را در افراد مبتلا به IBS کاهش میدهد. برخی مطالعات نیز نشان دادهاند چای نعناع اسپاسم روده را کاهش داده و به کبد در سمزدایی بدن کمک میکند. با این حال، نعناع نباید در افراد مبتلا به فتق هیاتال، ریفلاکس معده به مری و مشکلات صفراوی استفاده شود.